sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

KIRJAESITTELYSSÄ LINTUKOIRAT

Lintukoirat, koulutus ja metsästys on Kustannusosakeyhtiö Otavan julkaisema (2006) suomenkielinen kirja lintukoirien kouluttamisesta. Kirjan on kirjoittanut Sten Christoffersson. Sivuja kirjassa on 287. Sten Christoffersson on ruotsalainen freelance kirjoittaja ja valokuvaaja. Hän on kirjoittanut useisiin kansainvälisiin metsästyslehtiin metsästyksestä ja metsästyskoirien kouluttamisesta jo usean vuosikymmenen ajan.



Kirjan takakannessa kuvaillaan kirjaa seuraavanlaisesti;

”Kirjassa perehdytään noutavien ja ylösajavien lintukoirien kouluttamiseen ja niiden kanssa metsästämiseen. Pennun ja nuoren koiran varhaisopetuksesta edetään täysikasvuisen koiran perus- ja jatkokoulutukseen. Sen jälkeen siirrytään opettamaan todellisessa metsästystilanteessa. Ohjeet ovat perusteellisia, asiantuntevia ja käytännössä testattuja. Tehokkaiden koulutusmenetelmien avulla lintukoirasta kasvaa aikanaan tottelevainen ja taitava metsästyskoira. Tekstiä täydentää monipuolinen kuvitus.”

ISBN-10:951-1-211114-5
ISBN-13:978-951-1-21114-3



Kirja on ollut allekirjoittaneen yksi lempikirjoista noutavan lintukoiran kouluttamisessa. Pentuvaiheesta aina koiran aikuisikään asti - ja edelleen…


PO